Παναθηναϊκός: Αισιόδοξος ο Φερέιρα εν όψει Λάτσιο

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 19:29
UPD:19:29

«Αν συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, όσο οι παίκτες συνεχίζουν να αποκτούν εμπειρία και να έχουν αυτοπεποίθηση τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα» τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλντο Φερέιρα.

A- A A+

«Οι κοινωνικές συνθήκες αλλάζουν, το ποδόσφαιρο αλλάζει. Πρέπει να είσαι και οικονομικά εύρωστος σαν ομάδα για να παραμείνεις σε αυτό το επίπεδο. Καταλαβαίνετε ότι ο πόνος μέσα μας είναι μεγάλος που ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως πέρυσι ή τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι θέμα να έχεις μόνο δύο μάτια. Θες πολλά μάτια και μνήμη. Αν συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, όσο οι παίκτες συνεχίζουν να αποκτούν εμπειρία και να έχουν αυτοπεποίθηση τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα», ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Πολλά προβλήματα δεν λύνονται μόνο με την θέληση. Λύνονται γιατί υπάρχει η δυνατότητα να λυθούν. Αν οι παίκτες μου πιστέψουν στις δυνατότητές τους, πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα και από ό,τι απέναντι στην Τότεναμ. Η Λάτσιο θα μας δυσκολέψει αλλά θα την δυσκολέψουμε κι εμείς».

Τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, από τον οποίο δεν έλειπε η αισιοδοξία. «Ίσως είναι ευκαιρία να ανακάμψουμε κατά κάποιο τρόπο. Τέτοιου είδους παιχνίδια προσφέρονται για αυτό το σκοπό. Περνάμε δύσκολες στιγμές το ξέρετε όλοι. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα, δεν μπορώ να πω ξανά ότι πάμε για νέο ξεκίνημα, απλά θα πρέπει να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις», είπε ο διεθνής επιθετικός και συνέχισε: «Αν εμφανιστούμε όπως πρέπει και διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι, από τη λάμψη του αγώνα αυτού ίσως να βγούμε κερδισμένοι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις