Πέτκοβιτς: «Θυμωμένος ο Παναθηναϊκός»

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 19:49
UPD:19:49

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Λάτσιο εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

A- A A+

Ο Βόσνιος προπονητής χαρακτήρισε την ελληνική ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της «θυμωμένους από τα άσχημα αποτελέσματα», ενώ διευκρίνισε ότι ο Κλόζε θα τεθεί αύριο στη διάθεσή του.

«Ο αγώνας είναι δύσκολος, καθώς ο αντίπαλός μας είναι πάρα πολύ θυμωμένος. Οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί και για τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να μην φοβηθούμε τους φιλάθλους και να αγωνιστούμε καλά».

Ο κ. Πέτκοβιτς αρνήθηκε πάντως να αποκαλύψει το πλάνο με το οποίο προσεγγίζει τον αγώνα, προαναγγέλοντας πάντως ότι η σύνθεση των «λατσιάλι» θα έχει αλλαγές: «Η ομάδα μας έχει συνοχή και θα γίνει ροτέισον, αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να μπορέσω να δώσω το δικαίωμα στους παίκτες που θα παίξουν να αγωνιστούν απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη συνοχή. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, κι εγώ θα βάλω την καλύτερη ενδεκάδα να παίξει».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ιταλικής ομάδας στο πάνελ παρέστη ο Σέρτζιο Φλόκαρι, με τον Ιταλό επιθετικό να επισημαίνει: «Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μία ομάδα που έχει αποδείξει την αξία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή είναι σε μια δύσκολη κατάσταση αλλά περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα την Πέμπτη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις