Ζαρντίμ: «Στόχος η πρόκριση στους

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 00:52
UPD:00:52

A- A A+

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα. Μετά από τόσο καλή εμφάνιση στην Αγγλία, όπου δεν πήραμε βαθμό, το καταφέραμε σε ένα πολύ δύσκολο ματς εκτός έδρας. Ελπίζω να είναι η αρχή για να πάρουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς» δήλωσε ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας και στη συνέχεια ανέλυσε τον αγώνα: «Οι αντίπαλοί μας μπήκαν με μεγάλη ένταση στο ματς και ίσως τους κόστισε γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν τόση ένταση. Ο στόχος και το πλάνο μας ήταν να μειώσουμε την ένταση της Μονπελιέ και εμείς να κάνουμε καλό παιχνίδι. Στο πρώτο δεν τα καταφέραμε και τόσο, στο δεύτερο το καταφέραμε, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και εκείνοι έπεσαν. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εμείς την καλύτερη ευκαιρία με τον Φουστέρ. Αν και στο πρώτο δεν είχαμε πολύ καλή ποιότητα, στο δεύτερο ανεβήκαμε, προσπαθήσαμε και φτάσαμε στη νίκη».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για το πόσο θα επηρεάσει τη συνέχεια του ομίλου η νίκη της Σάλκε επί της Άρσεναλ στην Αγγλία. «Πριν από τα σημερινά παιχνίδια έλεγα ότι αν νικήσουμε θα είναι η αρχή για να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να κυνηγάμε τον πρώτο μας στόχο, που είναι η πρόκριση στους "16¨" του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τη στιγμή που νικήσαμε, κυνηγάμε αυτό το στόχο και γι΄ αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε», σχολίασε.

Όσο για το τι θέλει να βελτιώσει; «Πάντα θέλουμε να συνδυάζουμε νίκες και βαθμούς με το θέαμα. Όσο όμως και αν εμείς προσπαθούμε να κάνουμε παιχνίδι, αυτό εξαρτάται και από τον αντίπαλο. Αν ο αντίπαλος κλείνει χώους και σε εμποδίζει, αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Πάντα προσπαθούμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, όμως ο πρώτος και κύριος στόχος είναι οι βαθμοί και οι νίκες».

Όπως ήταν φυσικό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κλήθηκε να απαντήσει για την επιλογή του Κάρολ. «Ξεκίνησα με τον Μέγερι τη διοργάνωση, όμως χάσαμε και στα δύο ματς. Οι ευκαιρίες δίνονται, αλλά ο προπονητής είναι εδώ για να δίνει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες. Έδωσα την ευκαιρία στον Κάρολ γιατί πίστευα ότι αυτό είναι το καλύτερο», απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις