Δηλώσεις Τοροσίδη, Κοντρέρας, Μανωλά

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 01:11
UPD:01:41

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης.

A- A A+

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, ξαναγύρισε στα γκολ ύστερα από καιρό και ο πειραϊκός σύλλογος πρόσθεσε στο παλμαρέ του ακόμη μια μεγάλη εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη. Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο διεθνής αμυντικός εστίασε στην πίστωση χρόνου που πρέπει να δοθεί τόσο στην ομάδα, όσο και στον Λεονάρντο Ζαρντίμ. «Ήρθαν πολλά νέα παιδιά και όχι μόνο σε ηλικία. Η ομάδα άλλαξε κατά πολύ από πέρυσι. Ο Κέβιν (Μιραλάς) ήταν κάτι εξαιρετικό για την επίθεσή μας και από τη μια στιγμή στην άλλη ο Ολυμπιακός έπρεπε να χτίσει αυτό που είχε φτιάξει πέρυσι. Αυτό δεν ήταν εύκολο με τόσες διοργανώσεις που έχουμε», είπε ο Τοροσίδης και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο για μας και για τον προπονητή. Χρειάζεται πίστωση χρόνου ο προπονητής, δεν μπορεί ένας προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα να κάνει τα πάντα σε 1-2 μήνες».

Ο διεθνής άσος ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που έχει ζήσει όλες τις ευρωπαϊκές εκτός έδρας νίκες του Ολυμπιακού. «Αισθάνομαι χαρούμενος και τυχερός. Ευχαριστώ το Θεό που το χόμπι μου το έκανα επάγγελμα. Σε όλα τα διπλά είμαι μέσα, από το 2007 στη Βρέμη που και εκεί έγινε με ανατροπή. Είμαι μέσα σε όλα μέσα, και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτά θα τα καταλάβω αφού σταματήσω το ποδόσφαιρο. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι το ματς της Δευτέρας με σε μια δύσκολη έδρα και με μια καλή ομάδα όπως ο Αρης», απάντησε.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας παραδέχθηκε ότι «δεν ήταν ο καλύτερός μας αγώνας, αλλά η νίκη μας ξαναβάζει στο παιχνίδι για την πρόκριση. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου αμυνθήκαμε πολύ καλά. Ήταν μια συλλογική δουλειά αυτή που έγινε. Ξεκινήσαμε με άσχημο τρόπο το παιχνίδι και τελικά έπρεπε να δεχτούμε το γκολ για να ξυπνήσουμε».

Ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος κατέγραψε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση, υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που μας στήριξε. Ήρθαμε να πάρουμε το διπλό και τα καταφέραμε. Στο άλλο παιχνίδι νίκησε η Σάλκε και τα πράγματα δυσκόλεψαν, όμως εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και βλέπουμε τι θα πετύχουμε. Εμείς και μέσα στη Σάλκε θα κυνηγήσουμε να πάρουμε το διπλό, θα παίξουμε με την ίδια τακτική όπως και σήμερα και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις