Ευρωλίγκα: Με όπλο την έδρα για τη δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 11:51
UPD:11:51

Ο πρωταθλητής Ευρώπης επιζητεί την επιστροφή στις νίκες μετά την κάκιστη εμφάνιση και τη συντριβή στην πόλη από την Αναντόλου Εφές.

A- A A+

Ο πρωταθλητής Ευρώπης επιζητεί την επιστροφή στις νίκες μετά την κάκιστη εμφάνιση και τη συντριβή στην πόλη από την Αναντόλου Εφές. Η εμφάνιση και η επιτυχία στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, την περασμένη Δευτέρα, τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, που πάντως κάθε άλλο παρά εύκολο έργο θα έχουν απόψε απέναντι στην ομάδα του Ζοάν Πλάθα.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη βάλει τη σφραγίδα του σε ένα συγκρότημα που ενισχύθηκε πολύ στις μεταγραφές, κυρίως με επιστροφές Λιθουανών άσων που τα προηγούμενα χρόνια αναζήτησαν την τύχη τους στην Εσπερία. Οι αδελφοί Λαβρίνοβιτς, ο Καουκένας, ο Γιανκούνας και οι Πόποβιτς, Λαφαγιέτ, Ντάρντεν, Τζάαμπερ έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο που τρέχει, παίζει δυνατά και σουτάρει καλά.

Ήδη η Ζαλγκίρις μετρά «δύο στα δύο», έχοντας νικήσει την Τσεντεβίτα και την Κάχα Λαμποράλ στην Ισπανία. Απόψε, πάντως, ο Πλάθα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κλιμαβίτσιους και Γιαφτόκας, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που θα παραταχθεί πλήρης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις