Βουλή: Αναβλήθηκε η συζήτηση ερώτησης λόγω ασθένειας του Γ. Στουρνάρα

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 11:57
UPD:11:57

Αιφνίδια ασθένεια δεν επέτρεψε στον υπουργό Οικονομικών να προσέλθει στη Βουλή και να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Ν. Τσούκαλη σχετικά με τα προνόμια των τραπεζικών στελεχών.

A- A A+

Λόγω ασθένειας του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα αναβλήθηκε η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Ν. Τσούκαλη σχετικά με τα προνόμια των τραπεζικών στελεχών.

Ο κ. Στουρνάρας πήγε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες η διάγνωση έκανε λόγο για υπερκόπωση και ίωση.

«Δεν είναι διπλωματική η ασθένεια του υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Στουρνάρας ασθενεί και δεν μπόρεσε να έρθει στη Βουλή να απαντήσει στην ερώτησή σας. Γνωρίζουμε άλλωστε το βαρύ πρόγραμμά του αυτήν την περίοδο», ανέφερε ο προεδρεύων της Βουλής Αθανάσιος Νάκος, απευθυνόμενος στο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ. Όπως εξάλλου σημείωσε ο κ. Νάκος, ούτε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης ήταν σε θέση να απαντήσει καθώς δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για τα στοιχεία που σχετίζονται με το όλο θέμα.

Στη ερώτησή του προς τον υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την «παρέμβαση των Επιτρόπων του Ελληνικού Δημοσίου στα προνόμια των goldenboys των Τραπεζών», ο κ. Τσούκαλης ζητούσε να ενημερωθεί αν οι εκπρόσωποι του ελληνικού Δημοσίου στα διοικητικά συμβούλια των Τραπεζών έχουν ελέγξει τις πολιτικές παροχών (προνομίων) προς τα μέλη των διοικήσεων και τα διευθυντικά στελέχη των Τραπεζών. Ο βουλευτής είχε επισημάνει ότι σύμφωνα με το Ν. 3723/2008, ο εκπρόσωπος του ελληνικού Δημοσίου έχει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής παροχής στα στελέχη των Τραπεζών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή