Europa League: Ο αγώνας με την Τότεναμ «πυξίδα» για τον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 12:12
UPD:12:12

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, εκτός της απουσίας του για ακόμη μία φορά τραυματία Μπουμσόνγκ.

A- A A+

Για να παραμείνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ηττηθεί, αφού σε αυτή την περίπτωση οι ελπίδες της θα είναι μόνο θεωρητικές. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, εκτός της απουσίας του για ακόμη μία φορά τραυματία Μπουμσόνγκ. Στον αντίποδα υπάρχει η επιστροφή του Κουίνσι από τον οποίο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν λύσεις.

Το πρόβλημα της αθηναϊκής ομάδας εντοπίζεται κατά μείζονα λόγο στην ψυχολογία, καθώς τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα απαισιοδοξίας, που γίνεται ολοφάνερη από το ότι οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» φέτος δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ στους αγώνες που προηγήθηκαν.

Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί θα παραταχθούν στο ΟΑΚΑ χωρίς τον βασικό τερματοφύλακά τους, Φεντερίκο Μαρκέτι καθώς και τον Βραζιλιάνο μέσο Έντερσον. Ο Βόσνιος τεχνικός των «λατσιάλι», Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, έχει δημιουργήσει μια πολύ συμπαγή και ανταγωνιστική ομάδα, έμπειρη αλλά και ταλαντούχα, που τα πηγαίνει πολύ καλά στο καμπιονάτο και έχει υψηλές ευρωπαϊκές βλέψεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις