Europa League: Ο Τοτσέ κράτησε «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 21:56
UPD:23:02

Σε άνθρωπο της τελευταίας στιγμής αποδεικνύεται ο Τοτσέ (αριστερά), ο οποίος όπως στον αγώνα εναντίον της Τότεναμ έτσι κι απόψε απέναντι στη Λάτσιο σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για τον Παναθηναϊκό.

A- A A+

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από ένα απίθανο αυτογκόλ του Σεϊταρίδη στο 25ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Ισπανός επιθετικός στο 90΄. Οι «λατσιάλι» έφτασαν στους πέντε βαθμούς και οδηγούν τον όμιλο, όμως τώρα ελπίδες έχει και ο Παναθηναϊκός που μετρά δύο βαθμούς.

Οι Ιταλοί μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και τα κατάφεραν, απέναντι σε έναν -για πολλοστή φορά φέτος- «μουδιασμένο» Παναθηναϊκό.

Παρ΄ όλα ταύτα η ομάδα του Πέτκοβιτς δεν δημιούργησε τις πολύ μεγάλες φάσεις, ενώ το 0-1 προήλθε από ένα απίστευτο αυτογκόλ: στο 25ο λεπτό ο Ντίας έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Φλόκαρι, ο Καρνέζης βγήκε από την εστία διώχνοντας την μπάλα στον Σεϊταρίδη, που χωρίς ιδιαίτερη πίεση τη γύρισε προς τα πίσω χωρίς να βλέπει, ο Πίντο αιφνιδιάστηκε, δεν έτρεξε και με αυτό τον... κινηματογραφικό τρόπο έγινε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να βολοδέρνουν και στην επανάληψη, εμφανίζοντας ένα σύνολο χωρίς νεύρο και αγωνιστικό προσανατολισμό.

Από την πλευρά της η ιταλική ομάδα δεν πίεσε για να διασφαλίσει το «διπλό» με άλλο ένα γκολ, καθώς οι παίκτες της Λάτσιο βλέποντας την εικόνα του αντιπάλου τους προτίμησαν να παίξουν στο «ρελαντί».

Αλλαξε την εικόνα η είσοδος του Κουίνσι

Η είσοδος του Κουίνσι, όμως, έφερε ανατροπή των δεδομένων, καθώς ο Γκανέζος άρχισε να προκαλεί ρήγματα στην άμυνα της Λάτσιο με την ταχύτητα, τη φαντασία και τη διεισδυτικότητά του. Με την είσοδο και του Τοτσέ ο Κουίνσι είχε επιτέλους κάποιον να δώσει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, όπως στο 80΄ που έβγαλε τον Ίβηρα φορ απέναντι στον Μπιτσάρι, που αποσόβησε την ισοφάριση.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, όταν σε σύγχυση στην ιταλική περιοχή ο Τοτσέ ισοφάρισε από κοντά, σε φάση που θύμισε το χθεσινό γκολ του Τοροσίδη στη Μονπελιέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις