Κων. Μητσοτάκης: Θα βρεθεί λύση

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 13:49
UPD:14:11

«Πιστεύω πως θα βρεθεί λύση, γιατί η Ευρώπη έχει αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα. Το καράβι δεν θα βουλιάξει μέσα στο λιμάνι», εκτίμησε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

A- A A+

Την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση στην εμπλοκή που έχει παρουσιαστεί για τα νέα μέτρα, εξέφρασε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του προς κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή.

Κληθείς να εκτιμήσει εάν θα υποχωρήσει τελικά ο Φώτης Κουβέλης ως προς τις αξιώσεις της τρόικας για τα εργασιακά, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Και γιατί να μην υποχωρήσουν οι Γερμανοί;».

«Πιστεύω πως θα βρεθεί λύση, γιατί η Ευρώπη έχει αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα. Το καράβι δεν θα βουλιάξει μέσα στο λιμάνι», εκτίμησε ο πρώην πρωθυπουργός. Σημείωσε επίσης πως «η πολιτική ηγεσία δεν βοηθά να γίνει η Ελλάδα ανταγωνιστικό κράτος, καθώς, αντί να πει τα πράγματα με τ' όνομά τους, μιλά για κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα».

«Για να επιβιώσουμε, πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικό κράτος και να μάθουμε να ζούμε με αυτά που παράγουμε. Η πολιτική ηγεσία, οφείλει να το πει καθαρά στους πολίτες», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή