Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2002 09:01
UPD:09:11
A- A A+

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα σε όλη τη χώρα και μόνο το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου και τοπικά σε ορισμένες περιοχές 37 βαθμούς και στα νησιά από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλλάσιες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και πρόσκαιρα βόρειοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ στην Ηπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή