Ευρωλίγκα: Πέρασε από τη Λιουμπλιάνα ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 23:12
UPD:23:12

O Στεφάν Λάσμε (Δ) εκτός από τους 13 πόντους που πέτυχε (5/5 διπ. και 3/3 βολές), έδωσε τρεις ασίστ και είχε τέσσερις τάπες.

A- A A+

Την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ολίμπια. Ένα ματς που έκρυβε παγίδες, απέναντι σε μία νεανική ομάδα, οι «πράσινοι» με την πολύ καλή εμφάνισή τους, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, το μετέτρεψαν σε εύκολη επικράτηση. Η διαφορά έφτασε στο +19 στο τέλος της τρίτης περιόδου (69-50) και το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καθαρά τυπική διαδικασία.

YOUTUBE

Μπορεί ο Γιόνας Μασιούλις με τους 18 πόντους που πέτυχε να ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα, ωστόσο, ο παίκτης-κλειδί για τη νίκη του Παναθηναϊκού ήταν ο Στεφάν Λάσμε. Ο Γκαμπονέζος, που δέχτηκε αρκετή κριτική για τις χαμένες βολές που είχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν αυτός που βοήθησε τα μέγιστα σε όλους τους τομείς και σαφέστατα οι συμπαίκτες πρέπει να του...βγάλουν το καπέλο.

Εκτός από τους 13 πόντους που πέτυχε (5/5 διπ. και 3/3 βολές), ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ έδωσε τρεις ασίστ, είχε τέσσερις τάπες και γενικά με την πληθωρική παρουσία του έδωσε ενέργεια στην ελληνική ομάδα. Μεγάλη νίκη για τους «πράσινους», που την ερχόμενη εβδομάδα καλούνται να τα βγάλουν πέρα με ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, στην Κωνσταντινούπολη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις