Σούπερ Λίγκα: Επέστρεψε στα...διπλά ο Πανιώνιος

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 19:07
UPD:19:27

Ο Χρήστος Αραβίδης (Α) πανηγυρίζει.

A- A A+

Η εκπληκτική πορεία της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Με το «διπλό» επί του Πανθρακικού έφτασε στην 6η νίκη της σε οκτώ ματς (δεν έχει ακόμη ισοπαλία) και παραμένει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, κάνοντας δικαιολογημένα όνειρα για Ευρώπη. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα οι Νεοσμυρνιώτες «έδειξαν χαρακτήρα», ενώ είχαν και την τύχη με το μέρος τους, καθώς από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αθανασιάδη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Λίγα λεπτά μετά την έξοδό του ο Αραβίδης έδωσε το προβάδισμα στους Νεοσμυρνιώτες (18΄), οι οποίοι στο πρώτο μέρος είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε νωρίς στην ισοφάριση με το σουτ του Μουνάφο (59΄). Ενώ το ματς...όδευε προς την ισοπαλία, το τυχερό γκολ του Αραβίδη (η μπάλα μετά το σουτ που έκανε βρήκε στο πόδι αμυντικού και άλλαξε πορεία) χάρισε την τρίτη εκτός έδρας εφετινή νίκη στους «κυανέρυθρους» (2-1). Ο Πανιώνιος είχε και δοκάρι στο 51΄ μετά το σουτ του Κολοβού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις