Σούπερ Λίγκα: Όλα...μηδέν στην Κέρκυρα

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 21:17
UPD:22:55

A- A A+

Οκτώ βαθμοί είναι η συγκομιδή της ομάδας του Άκη Μάντζιου στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές κι αν μη τι άλλο κανείς στο νησί του Ιονίου δεν θα πρέπει να αισθάνεται δυσαρεστημένος από αυτή. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ με πρωταρχικό στόχο να μην χάσουν το ματς και στον τομέα αυτό τα κατάφεραν. Ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ, Αναστασόπουλο, ο οποίος έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις σε εξ επαφής σουτ των Σαλπιγγίδη και Φωτάκη στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν ήταν ουσιαστικός. Στην εκπνοή του ημιχρόνου, μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη στάθηκε πολύ τυχερή, καθώς ο Χακόμπο απέκρουσε αρχικά το σουτ του Λεόν έξω από την περιοχή και στη συνέχεια ο Τσουμάνης από πολύ κοντά σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Ισπανού πορτιέρε του ΠΑΟΚ.

Στο 54΄ και πάλι ο Αναστασόπουλος απέκρουσε σωτήρια την προβολή του Λίνο κι από κει και πέρα το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς ευκαιρίες από τους δύο αντιπάλους. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, προβλημάτισε με την επιθετική του δυστοκία, κάτι που έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά εκεί ο Αθανσιάδης «έβγαλε τα κάστα από την φωτιά». Σήμερα ο διεθνής επιθετικός δεν σκόραρε και η ομάδα του έφυγε με την ισοπαλία, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις