Σούπερ Λίγκα: Για την πρώτη νίκη η ΑΕΚ

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012 10:02
UPD:10:02

Με νέο προπονητή (Εβαλντ Λίνεν) και μια ενθαρρυντική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν απέναντι στο σκληροτράχηλο και «επικίνδυνο» συγκρότημα των Χανίων, που μέχρι στιγμής κερδίζει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα.

A- A A+

Η Ένωση είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και εναντίον της ομάδας των Χανίων θέλει να σημειώσει την πρώτη νίκη της στην εφετινή διοργάνωση, προκειμένου να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση. Με νέο προπονητή (Λίνεν) και μια ενθαρρυντική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν απέναντι στο σκληροτράχηλο και «επικίνδυνο» συγκρότημα των Χανίων, που μέχρι στιγμής κερδίζει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και ύστερα, στις υπόλοιπες δύο σημερινές αναμετρήσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο και η Βέροια την Ξάνθη. Η ομάδα των Ιωαννίνων προέρχεται από το εντυπωσιακό εκτός έδρας 3-0 επί του Πανθρακικού, ενώ ο σύλλογος των δυτικών προαστίων της Αθήνας από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με το Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι μπορούν να απειλήσουν τον Ατρόμητο, καθώς παρά τις μεγάλες φιλοδοξίες τους οι φιλοξενούμενοι διάγουν περίοδο αγωνιστικής μετριότητας. Στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, τέλος, η Ξάνθη «φλέγεται» για τους βαθμούς, καθώς με 5 βαθμούς κατέχει την προτελευταία θέση, αλλά είναι αμφίβολο αν έχει τις δυνατότητες να τους κατακτήσει στην έδρα της «βασίλισσας του βορρά». Το σημερινό πρόγραμμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος («Ζωσιμάδες», 17:15), Βέροια-Ξάνθη (Βέροια, 17:15), ΑΕΚ-Πλατανιάς Χανίων (ΟΑΚΑ, 19:30).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις