Σούπερ Λίγκα: «Λευκή» ισοπαλία στη Βέροια

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012 19:07
UPD:20:48

A- A A+

Να σημειωθεί ότι η «βασίλισσα του βορρά» έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω της κόκκινης που αντίκρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γεωργιάδης, για αψιμαχία με τον Μαρσελίνιο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν «στρωτό» ποδόσφαιρο σε ένα τερέν που δεν ευνοούσε την προσπάθειά τους, αλλά ακόμη κι έτσι οι ευκαιρίες δεν έλειψαν. Στο 11΄ ένα σουτ του Ολαϊτάν πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 14΄ το απευθείας φάουλ του Μπαργκάν είχε την ίδια κατάληξη. Στο 43ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία του αγώνα, όταν μόνος απέναντι στον Λοντίγκιν δεν κατόρθωσε να σκοράρει, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα η αποβολή του Γεωργιάδη.

Ακόμη κι έτσι, όμως, η επιθετική παρουσία της Ξάνθης ήταν «χλωμή». Με σωστή οργάνωση και τακτική, οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα αλλά εξαπέλυαν και κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις, όπως στο 60ο λεπτό με το σουτ του Ζε Βιτόρ που πέρασε άουτ. Προϊόντος του χρόνου, όμως, η μακεδονική ομάδα θέλησε να προφυλάξει το βαθμό και έδωσε μέτρα στην Ξάνθη, που απείλησε στο 72΄ με το σουτ του Μάνταλου να μπλοκάρει ο Λόπεζ και τον ίδιο παίκτη να μην προλαβαίνει στο 81΄ να σουτάρει από πολύ κοντά, καθώς τον πρόλαβε ο Καλί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις