Σούπερ Λίγκα: Ολα... «μηδέν» στα Γιάννενα

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012 19:53
UPD:23:59

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

A- A A+

Να σημειωθεί ότι η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων της Αθήνας έμεινε για έκτο αγώνα χωρίς νίκη, καθώς μετρά πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Η συνάντηση ξεκίνησε κανονικά, παρά τις ενστάσεις ποδοσφαιριστών και τεχνικών, αλλά ο Κορίνθιος διαιτητής Δασκαλόπουλος αναγκάστηκε να τη διακόψει στο 10΄ για περίπου μία ώρα, έως ότου απομακρυνθεί (με ειδικό όχημα και σκούπες) το περισσότερο από το νερό που λίμναζε στο μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού χώρου (κυρίως στα πλάγια).

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 15΄, με τον Γεωργίου να μην μπορεί αρχικά να νικήσει τον Ιτάνζ και την κεφαλιά του Κοροβέση στη συνέχεια να φεύγει άουτ. Η μεγάλη στιγμή του Ατρόμητου καταγράφηκε στο 35ο λεπτό, όταν ο Κούτσι βρέθηκε απέναντι στον Φεγκρούς αλλά το πλασέ του ήταν κάκιστο και ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς «άνοιξε» και η ποιότητα βελτιώθηκε. Ο ρυθμός ήταν καλύτερος, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο βαρύ τερέν και έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ στο 54΄, όταν ο Ίλιτς τελείωσε άστοχα τη φάση απέναντι από τον Ιτάνζ, ενώ στο 61ο λεπτό το γυριστό σουτ του Μιχαήλ έδιωξε σωτήρια ο Ιγκλέσιας στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις