Κ.Σημίτης: Τα αποτελέσματα δεν είναι τυχαία

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2002 15:28
A- A A+

Τα αποτελέσματα των ερευνών στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας είναι καρπός εντατικής δουλειάς, δεν ήρθαν τυχαία, τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης κατά την έναρξη των εργασιών της Οργανωτικής Διάσκεψης του ΠΑΣΟΚ.

«Είχαν επιδιώξει πολλές κυβερνήσεις να λύσουν αυτό το θέμα, χωρίς αποτέλεσμα. Εμείς, αυτή τη στιγμή, προχωρούμε. Προχωρούμε, έχοντας κάνει μερικά σημαντικά βήματα», δήλωσε ο κ. Σημίτης.

Τόνισε παράλληλα ότι τώρα δεν είναι η στιγμή των λόγων, των απείρων σχολίων, και των εκτιμήσεων αλλά η στιγμή της πράξης και της αποτελεσματικότητας. «Είναι η στιγμή της εντατικής προσήλωσης στο στόχο που έχουμε θέσει: Στο στόχο της εξάρθρωσης της τρομοκρατίας». Απηύθυνε επίσης έκκληση να αποφεύγονται οι φήμες και οι δήθεν ειδήσεις, προκειμένου η Αστυνομία να συνεχίσει απερίσπαστη το έργο της.

«Προχωρούμε με ευθύνη και αποτελεσματικότητα για την πάταξη της τρομοκρατίας. Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να έχει το αίσθημα της ασφάλειας, το αίσθημα ότι το κράτος λειτουργεί αποτελεσματικά. Ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα, τη δυνατότητα, να θεωρήσει ότι μπορεί να υποκαταστήσει το κράτος», κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή