Πανθρακικός: Λύθηκε η συνεργασία με τον Παντελίδη

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 14:37
UPD:14:37

{αρελθόν από τον πάγκο του Πανθρακικού αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης.

A- A A+

Η διοίκηση του ακριτικού συλλόγου κάθε άλλο παρά ικανοποιημένη έμεινε από τις δύο συνεχείς εντός έδρας ήττες (0-3 με ΠΑΣ Γιάννινα, 1-2 με Πανιώνιο), καθώς οι άνθρωποί της εκτιμούν ότι ο Πανθρακικός θα μπορούσε να έχει συγκεντρώσει ακόμη και το μάξιμουμ της βαθμολογικής συγκομιδής στις προαναφερθείσες αναμετρήσεις, απέναντι σε δύο ομάδες που -θεωρητικά- μπορούσε να νικήσει.

Το συγκρότημα της Θράκης μετρά 6 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, απολογισμός που το φέρνει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάνω από την ουραγό ΑΕΚ και μαζί με Άρη, Λεβαδειακό, Ξάνθη. Ο Σάββας Παντελίδης είχε αναλάβει καθήκοντα τον Μάρτιο του 2011 και βοήθησε τον Πανθρακικό να κερδίσει την προαγωγή στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάββα Παντελίδη και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Βασίλη Σέγκο. Όλη η οικογένεια του Πανθρακικού αισθάνεται την υποχρέωση να πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σάββα Παντελίδη που επανέφερε την ομάδα στην Super League και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις