Στον ρόλο του Κόναν επιστρέφει ο Σβαρτζενέγκερ

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 17:34
UPD:17:40

A- A A+

Στη συνέχεια του «Κόναν ο Βάρβαρος» θα επιστρέψει ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Universal Pictures.

Ο 65χρονος Σβαρτζενέγκερ, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία στον ρόλο του «Κόναν» πριν από 30 χρόνια, θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια της ταινίας που θα έχει τίτλο «The Legend of Conan». «Πάντα αγαπούσα το χαρακτήρα του Κόναν και είναι τιμή που μου ζητήθηκε να πρωταγωνιστήσω για άλλη μια φορά», δήλωσε ο Σβαρτζενέγκερ.

Οι πρώτες ταινίες του βάρβαρου κατακτητή, «Κόναν ο Βάρβαρος» (1982) και «Κόναν ο Εξολοθρευτής» (1984) κέρδισαν περισσότερα από 70 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office. Το 2011, γυρίστηκε για άλλη μια φορά η ταινία «Κόναν ο Βάρβαρος» με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα, η οποία πήγε άσχημα στο αμερικανικό box office, καθώς τα κέρδη δεν ξεπέρασαν τα 21 εκατομμύρια δολάρια.

Η νέα συνέχεια θα είναι η πρώτη μεγάλη μήκους που θα πρωταγωνιστήσει ο Σβαρτζενέγκερ από τότε που τελείωσε η θητεία του ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια, το 2011. Από το τέλος της θητείας του μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε μικρούς ρόλους - όπως στους «Αναλώσιμους 2» (The Expendables 2), ενώ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε άλλες πέντε ταινίες, μεταξύ των οποίων είναι το θρίλερ «Τen» και το «Triplets» - η συνέχεια της επιτυχημένης κωμωδίας του 1988 «Οι Δίδυμοι» (Twins), με συμπρωταγωνιστή τον Ντάνι ΝτεΒίτο.

Προτεινόμενα για εσάς