Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2002 09:03
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας προβλέπονται για σήμερα στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική και βόρεια Ελλάδα από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 22 έως 36 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς αλλά γρήγορα θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, στην ανατολική Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί με μικρή εξασθένηση από τις βραδυνές ώρες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή