ΟΦΗ: Η ΠΑΕ καταδίκασε το περιστατικό με τον Μαυρία

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 19:06
UPD:19:06

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το «μεμονωμένο περιστατικό», όπως χαρακτηρίζει την επίθεση στον Χάρη Μαυρία (φωτογραφία) στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

A- A A+

Ουσιαστικά, πρόκειται για την απάντηση στην τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που είχε γίνει νωρίτερα σήμερα επίσης μέσω ανακοίνωσης. Αφού αρχικά υπογραμμίζεται ότι η διοίκηση του κρητικού συλλόγου λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη τέλεση των αγώνων στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», στη συνέχεια επισημαίνεται ότι για το λόγο αυτό φέτος η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν κληθεί ακόμη στην Πειθαρχική Επιτροπή. Η ανακοίνωση συνεχίζει:

«.... Στα ανωτέρω πλαίσια διεξήχθη και ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 29ης Οκτωβρίου τρέχοντος έτους. Ένα μεμονωμένο περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ακυρώσει την μέχρι τώρα προσπάθειά μας για την απόλυτα ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, όταν μάλιστα αυτό δεν προέρχεται από το χώρο των οργανωμένων φιλάθλων μας και δεν εκφράζει αυτούς. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ απερίφραστα το παραπάνω μεμονωμένο περιστατικό, που -επαναλαμβάνουμε- δεν προέρχεται από φιλάθλους μας, αλλά από πρόσωπο ξένο με τις αρχές μας και τις αξίες του "ευ αγωνίζεσθαι".

Όσο για την κατά κόρον προβολή, τα εκτενή σχόλια και την τηλεοπτική εμφάνιση ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε αθλητική εκπομπή αμέσως μετά το πέρας του αγώνα, εκφράζουμε τη λύπη μας, επιφυλασσόμενοι κάθε δικαιώματός μας για τη συκοφαντική σε βάρος μας συμπεριφορά. Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο και καταδικαστέο γεγονός δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει "σημαία" στο βωμό του αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά αγωνιστικά προβλήματα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, προς τέρψη και μόνο του φιλοθεάμονος κοινού της».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις