Αριστερή Πρωτοβουλία: Το ΠΑΣΟΚ αυτοκτονεί

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 13:12
UPD:13:12
A- A A+

Το ΠΑΣΟΚ «αυτοκτονεί πολιτικά» και «η Δημοκρατική Παράταξη διαλύεται» αναφέρει η Αριστερή Πρωτοβουλία σε ανακοίνωσή της για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα και αφού προτείνει τη συγκρότηση Επιτροπή Σωτηρίας της Παράταξης, με στόχο την αναγέννηση και τον επαναπροσανατολισμό της, προειδοποιεί την ηγετική ομάδα πως αν συνεχίσει «αυτάρεσκα» στις ίδιες πολιτικές, «πολύ σύντομα θα βρεθεί μόνη της».

Η Αριστερή Πρωτοβουλία ζητεί εκ νέου την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για φαντασίωση της ηγεσίας περί δήθεν συμμετοχής στη διακυβέρνηση και τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνει, «προκαλείται από τις μονομερείς αποφάσεις της κυβέρνησης και έχει επιλέξει «το ρόλο του γκρινιάρη» και περιπαίζεται, καθώς την ώρα που ο πρόεδρός του υπόσχεται διαπραγμάτευση μέχρι τέλους, ο Πρωθυπουργός και κυβερνητικός εταίρος δηλώνει ότι η διαπραγμάτευση τελείωσε.

Όλα όσα είχε πει το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά και μετεκλογικά έχουν εγκαταλειφθεί, σημειώνεται, με αποτέλεσμα την «άνευ όρων παράδοση στους σχεδιασμούς της τρόικας και των αγαπημένων της παιδιών στην Ελλάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή