Ολυμπιακός: «Χάνει» (και) τον Κοντρέρας εν όψει ΟΦΗ και Μονπελιέ

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 15:00
UPD:15:00

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, που δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα του στις προσεχείς δύο αναμετρήσεις της με τον ΟΦΗ και την πρωταθλήτρια Γαλλίας, εξαιτίας του τραυματισμού που «κληρονόμησε» στον αγώνα με τον Άρη.

A- A A+

Συγκεκριμένα, από σήμερα στην... «εξίσωση» που καλείται να επιλύσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προστέθηκε ακόμη ένας «άγνωστος». Ο λόγος για τον Πάμπλο Κοντρέρας, που δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα του στις προσεχείς δύο αναμετρήσεις της με τον ΟΦΗ (03/11) και την πρωταθλήτρια Γαλλίας (06/11), εξαιτίας του τραυματισμού που «κληρονόμησε» στον αγώνα με τον Άρη. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού ενημέρωσε τον Πορτογάλο τεχνικό ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χιλιανού κεντρικού αμυντικού, με αποτέλεσμα ο Ζαρντίμ να αναζητεί λύση για μια θέση στα στόπερ με επικρατέστερο τον Δημήτρη Σιόβα.

Εκτός αυτού, ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν έχει προπονηθεί μετά τον πρώτο αγώνα με τη Μονπελιέ και, φυσικά, η συμμετοχή του παραμένει επίσης αμφίβολη, όπως επίσης και εκείνη του Φρανσουά Μοντέστο που νοιώθει ενοχλήσεις. Η απουσία του Νταβίδ Φουστέρ είναι δεδομένη, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το ματς με τους Γάλλους, όμως ουδείς μπορεί να διαβεβαιώσει ότι θα τα καταφέρει. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας από τους προαναφερόμενους δεν θα παίξει το Σάββατο εναντίον του ΟΦΗ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις