Ολυμπιακός: «Κόκκινος» ο Τζος Πάουελ

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 12:15
UPD:12:42

A- A A+

Σε χρόνο...ρεκόρ ο Ολυμπιακός βρήκε τον αντικαταστάτη του Τζόι Ντόρσεϊ. Ο λόγος για τον Αμερικανό σέντερ, Τζος Πάουελ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» και ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την ΚΑΕ.

Ο 29χρονος παίκτης έχει ύψος 2.06 και εξάχρονη θητεία στο ΝΒΑ. Πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με τους Λέικερς, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Ντάλας, Ιντιάνα, Γκόλντεν Στέιτ, Κλίπερς και Χοκς. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε σε Λοκομοτίβ, Σκαφάτι και Καζέρτα, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Κίνα.

Μόνο νίκη με Τσεντεβίτα

Νωρίς-νωρίς στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός καλείται να «παίξει με την πλάτη στον τοίχο» προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την πρόκρισή του στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Μετά τις δύο διαδοχικές (βαριές) ήττες από τις Εφές Πίλσεν και Ζαλγκίρις Κάουνας οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε τους Κροάτες (21:00) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ΄ ομίλου της διοργάνωσης και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη έτσι ώστε να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια, ακόμη και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Το ξεκίνημα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με δύο ήττες σε τρεις αγώνες δεν είναι καθόλου καλό και σήμερα το βράδυ οι πρωταθλητές Ευρώπης καλούνται να προσθέσουν τη δεύτερη νίκη στο ενεργητικό τους.

Η αποψινή αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» προέρχεται από τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και, μάλιστα, με μεγάλη διαφορά, περίπου 20 πόντους η καθεμία. Απών από την ελληνική ομάδα θα είναι ο Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης από τους Πειραιώτες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις