Παναθηναϊκός: Επιστροφή στη Λεωφόρο ο στόχος του Γ. Αλαφούζου

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 13:38
UPD:13:38

A- A A+

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου είχε συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και με τον προπονητή, Ζεσουάλντο Φερέιρα. Στο σημείο που στάθηκε ιδιαίτερα ήταν στην προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Θέλω να γνωρίζετε όλοι πως κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στη Λεωφόρο τον Ιανουάριο. Θα γίνουν κάποια έργα, προκειμένου να επιστρέψουμε στο γήπεδό μας, στην έδρα μας. Είναι κάτι που θέλω να σας το πω και νομίζω ότι αυτό θα είναι κίνητρο για εσάς», τόνισε απευθυνόμενος προς τους παίκτες ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος τους ζήτησε να καταβάλλουν περισσότερη προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι: «Κάποιες φορές σταθήκαμε άτυχοι. Θέλω να συνεχίσετε τη δουλειά και να βγάλετε πιο πολλά στο γήπεδο».

Νέο πρόβλημα τραυματισμού, παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ, προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Ο Στέργος Μαρίνος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής θα κριθεί αύριο. Ο αμυντικός μέσος των «πρασίνων» θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά με τις μέχρι τώρα ενδείξεις οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Αντιθέτως, τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις