Σούπερ Λίγκα: Σε Φάληρο, Περιστέρι και Περιβόλια τα φώτα

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012 12:18
UPD:12:18

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα υποδεχθεί «λαβωμένος» από απουσίες στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΟΦΗ.

A- A A+

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα υποδεχθεί «λαβωμένος» από απουσίες στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΟΦΗ, στοχεύοντας στην όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα για να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Ταυτόχρονα, ο αγώνας αποτελεί γενική δοκιμή των «ερυθρολεύκων» εν όψει της αναμέτρησης που έπεται την προσεχή Τρίτη, με τη Μονπελιέ, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Νωρίτερα, ο Ατρόμητος καλείται να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από διάστημα δύο μηνών. Η φιλόδοξη ομάδα του Περιστερίου υποδέχεται τον Πανθρακικό, που προέρχεται από δύο συνεχείς εντός έδρας ήττες (ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος) και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δημιουργήσει θέμα στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Στα Περιβόλια των Χανίων, τέλος, ο Πλατανιάς θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα, που το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει ανακάμψει μετά από μια μέτρια εκκίνηση στη διοργάνωση. Οι «Φαίακες», που έχουν νικήσει ΟΦΗ και Πανιώνιο ενώ δεν έχασαν από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να αποτελέσουν δύσκολο «εμπόδιο» για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τη σειρά τους προέρχονται από δύο συνεχείς ήττες, από τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ.

Το σημερινό πρόγραμμα: Ατρόμητος-Πανθρακικός (17:15, NovaSports 1), Πλατανιάς-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 2), Ολυμπιακός-ΟΦΗ (19:30, NovaSports 2).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις