Σούπερ Λίγκα: «Ιδρωσε» αλλά (επιτέλους) νίκησε ο Ατρόμητος

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012 19:17
UPD:04/11/2012 12:01

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 18΄ με τον Κούτσι (Κ).

A- A A+

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18΄ με τον Κούτσι, ενώ η ακριτική ομάδα είχε ισοφαρίσει με τον Παπαδόπουλο στο 44΄, ενώ έμεινε με 10 παίκτες από το 54΄, λόγω της αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Μουνάφο.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αμυντικό προσανατολισμό, θέλοντας να καλύψουν τους χώρους που οδηγούσαν προς την εστία τους. Αυτό το κατάφεραν έως το 18ο λεπτό, όταν με δεξί φαλτσαριστό σουτ ο Κούτσι έκανε το 1-0, σημειώνοντας το πρώτο φετινό γκολ του στη Σούπερ Λίγκα. Στο 44΄, όμως, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ισοφάρισε με κεφαλιά σε σέντρα του Βαϊρουά, εκμεταλλευόμενος και την ένταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των Ιτάνζ-Κούτσι, ύστερα από παρατήρηση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο συμπαίκτη του για την τοποθέτησή του σε κάποια στημένη μπάλα.

Στο 54΄ η αριθμητική ισορροπία διαταράχθηκε, καθώς ο Μουνάφο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (φάουλ στον Δημούτσο). Ο Ατρόμητος έγινε πιο επιθετικός και πίεσε για το νικητήριο τέρμα, αλλά με λάθος τρόπο αφού οι σέντρες και οι μακρινές μπαλιές αντιμετωπίζονταν από την αντίπαλη άμυνα. Στο 87ο λεπτό, όμως, ο Αντίλοβιτς έδιωξε λάθος, η μπάλα κατέληξε στον Καραγκούνη που σούταρε και αφού η μπάλα κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1, που σήμανε την επιστροφή του Ατρόμητου στις νίκες ύστερα από δύο μήνες!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις