Σούπερ Λίγκα: Στο «ρελαντί» ο Ολυμπιακός, 2-0 τον ΟΦΗ

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012 21:24
UPD:04/11/2012 12:00

Μήτρογλου και Μασάντο πανηγυρίζουν.

A- A A+

Εκτός της ομάδας του Ηρακλείου οι πρωταθλητές «νίκησαν» και την ατυχία τους, καθώς παρατάχθηκαν στην αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, με πάρα πολλές απουσίες. Μάλιστα, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι απόψε στη σύνθεση του Ολυμπιακού καταγράφηκε η παρουσία οκτώ Ελλήνων ποδοσφαιριστών στους συνολικά 14 που χρησιμοποίησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η συνάντηση στο Φάληρο ξεκίνησε με μια μεγάλη, διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ: το χρονόμετρο έτρεχε στο 10ο λεπτό, όταν ο Παπάζογλου έπιασε ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Ο Κάρολ πραγματοποίησε δύσκολη απόκρουση, ο Κουτσιανικούλης πήρε το «ριμπάουντ» αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει από πολύ κοντά. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να «ανεβάζουν στροφές» μετά το εικοσάλεπτο, για να χάσουν μια ευκαιρία σε κεφαλιά του Μήτρογλου, στο 27΄. Τελικά ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος, χάρις στην οξυδέρκεια του Μασάντο και την εκτελεστική δεινότητα του Μήτρογλου. Στο 42ο λεπτό ο Πορτογάλος εκτέλεσε φάουλ πασάροντας στον Έλληνα διεθνή επιθετικό, που με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Γουναρίδης επενέβη αποτελεσματική σε επικίνδυνο μακρινό σουτ του Ίβηρα μεσοεπιθετικού, που απόψε απείλησε την αντίπαλη εστία.

Ο Μασάντο σημείωσε το πρώτο τέρμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα στο 55ο λεπτό, «τιμωρώντας» την κακή θέση που είχε πάρει ο Γουναρίδης στην εκτέλεση του φάουλ από τον Πορτογάλο. Σε εκείνο το σημείο, ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» το παιχνίδι, καθώς στη συνέχεια οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας έκαναν συντήρηση δυνάμεων, εν όψει της κρίσιμης (για το ευρωπαϊκό μέλλον τους) αναμέτρηση με τη Μονπελιέ, την προσεχή Τρίτη. ουσιαστικά το παιχνίδι στο 55΄, με τον Μασάντο να κάνει με ωραία εκτέλεση φάουλ το 2-0, και στη συνέχεια φάνηκε να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης με τη Μονπελιέ. Οι πρωταθλητές είχαν κάποιες ακόμη ευκαιρίες, που δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν, ενώ ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φετφατζίδη στον Ιωαννίδη, στο 74ο λεπτό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις