Ολυμπιακός: Ελπίδες για τρεις, στα υπόψιν ο Φέισα

Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 15:27
UPD:15:27

Θέση στο αρχικό σχήμα θα διεκδικήσει και ο Λιούμπομιρ Φέισα.

A- A A+

Ο βέβαιος απών από την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή θα παιχθεί η συμμετοχή των Αριέλ Ιμπαγάσα, Ραφίκ Τζιμπούρ και Νταβίδ Φουστέρ στην αποστολή των «ερυθρόλευκων». Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει πάρει το «Ο.Κ.» από το ιατρικό επιτελείο, όμως οι ποδοσφαιριστές (ιδίως Ιμπαγάσα και Φουστέρ) έχουν έλλειμμα στη φυσική κατάσταση καθώς έλειπαν αρκετές εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, το «τοπίο» αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία πριν από την αναμέτρηση με τη Μονπελιέ. Από εκεί και ύστερα αναμένεται η επάνοδος του Βασίλη Τοροσίδη, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα θα διεκδικήσει και ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος στο χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του και δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Ο Σέρβος μέσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και, πλέον, απειλεί να «εκθρονίσει» από την ενδεκάδα τον Φρανσουά Μοντέστο, καθώς σε αντίθεση με τον Κορσικανό ο Φέισα μπορεί και να δημιουργήσει παιχνίδι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις