Σούπερ Λίγκα: «Επαγγελματική» νίκη του Αστέρα, 2-0 τα Γιάννενα

Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 19:13
UPD:23:52

O Oυσέρο (Α) πανηγυρίζει το γκόλ που πέτυχε

A- A A+

Το αρκαδικό συγκρότημα, που δείχνει όλο και περισσότερο χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη, με γκολ των Ουσέρο στο 41΄ και Εγκον στις καθυστερήσεις και πέρασε στην τέταρτη θέση.

Με σαφή αμυντική τακτική και προσοχή στις τοποθετήσεις και τις θέσεις τους, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν πολύ καλά απέναντι στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, που δεν έβρισκε χώρο για να εκμεταλλευτεί την τεχνική των λατινόφωνων ποδοσφαιριστών της. Ο Αστέρας έδειχνε εγκλωβισμένος και το πρώτο ημίχρονο όδευε προς το 0-0, όταν στο 41΄ από εξαιρετική μπαλιά του Περόνε ο Ουσέρο νίκησε από κοντά τον Φεγκρούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χριστόπουλου δεν είχαν να χάσουν τίποτε, οπότε εγκατέλειψαν την αμυντική τακτική για να κυνηγήσουν την ισοφάριση. Παραλίγο να την πετύχουν πολύ νωρίς μάλιστα, όταν στο 47ο λεπτό ο Φούλοπ απέκρουσε το σουτ του Κοροβέση που είχε βγει απέναντί του, η μπάλα έφτασε στον Γεωργίου που σούταρε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τσαμπούρης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, ενδεχομένως με την μπάλα να έχει περάσει. Στο 60΄ ο Ράγιος έχασε μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας από εξαιρετική θέση, αλλά ο Αστέρας έχει πια την πείρα για να διαχειριστεί παρόμοιες καταστάσεις. Η εστία του Φούλοπ όχι μόνο δεν κινδύνεψε ως τη λήξη του αγώνα, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι διπλασίασαν με τον Έγκον, από ασίστ του Γκάμπριελ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις