Champions League: Νίκη για να συνεχίσει επιζητεί ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 14:35

Οι πρωταθλητής Ελλάδας υποδέχονται τη Γαλλίδα... ομόλογό τους, την οποία νίκησαν στην έδρα της πριν από δύο εβδομάδες με μια εντυπωσιακή ανατροπή και γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

A- A A+

Οι πρωταθλητής Ελλάδας υποδέχονται τη Γαλλίδα... ομόλογό τους, την οποία νίκησαν στην έδρα της πριν από δύο εβδομάδες με μια εντυπωσιακή ανατροπή και γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αν το επαναλάβουν απόψε, όχι μόνο αποκτούν σαφέστατο προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης που σημαίνει διασφάλιση της ευρωπαϊκής παρουσίας τους και πέραν του Δεκεμβρίου, στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά διατηρούν πολλές ελπίδες ακόμη και για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έργο των «ερυθρόλευκων», όμως, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Η Μονπελιέ ήρθε στην Αθήνα με μόνο στόχο την πρώτη νίκη της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα την αφήνει ουραγό του ομίλου και ελαχιστοποιεί τις πιθανότητές της για κάτι καλό. Πρόκειται για μια πολύ καλά δουλεμένη και οργανωμένη ομάδα, γρήγορη και τεχνική. Οι αμυντικές αδυναμίες της, πάντως, είναι εμφανείς και εκεί θα επικεντρωθούν οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί και απόψε τις υπηρεσίες του Τζιμπούρ, ο οποίος έκανε και χθες θεραπεία αφού ακόμη δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο πόδι. Από την αποστολή αποκλείστηκε και ο Ιμπαγάσα, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για να είναι έτοιμος, ενώ δεδομένη ήταν η απουσία του τραυματία Κοντρέρας. Αντίθετα, ο Φουυστέρ είναι πλέον καλά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, μαζί με τους Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβα, Χολέβα, Μανωλά, Παπάζογλου, Τοροσίδη, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννη, Μασάντο και Ντιακιτέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις