Επικρίσεις Μ. Μπόλαρη κατά της κυβέρνησης

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 19:25
UPD:19:25

Σύμφωνα με τον Μάρκο Μπόλαρη, η Βουλή καλείται να αποφασίσει για νέα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής χωρίς αυτά να έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα, 4,5 μήνες από τις εκλογές, δεν έχει παραχθεί ούτε το ελάχιστο κυβερνητικό έργο η απραξία και η ανικανότητα έχουν διπλασιάσει το κόστος των μέτρων που πλέον απαιτούνται.

A- A A+

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης διατυπώνει, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος φέρεται να διάκειται αρνητικά απέναντι στα νέα επώδυνα μέτρα.

Σύμφωνα με τον κ. Μπόλαρη, η Βουλή καλείται να αποφασίσει για νέα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής χωρίς αυτά να έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα, 4,5 μήνες από τις εκλογές, δεν έχει παραχθεί ούτε το ελάχιστο κυβερνητικό έργο η απραξία και η ανικανότητα έχουν διπλασιάσει το κόστος των μέτρων που πλέον απαιτούνται.

Παρόλα αυτά επισημαίνει ο κ. Μπόλαρης, μοναδική έγνοια της κυβέρνησης είναι το επικοινωνιακό προφίλ του κ. Σαμαρά. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει γίνει καμία διαρθρωτική αλλαγή στην κρατική μηχανή που καταρρέει, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σερραίος βουλευτής.

Παράλληλα υπενθυμίζει τις προεκλογικές διακηρύξεις του κ. Σαμαρά περί ισοδυνάμων μέτρων και πάταξης της διαφθοράς που θα απέφερε 18,5 δισ. για να καταλήξει ο κ. Μπόλαρης ότι η επίκληση, εν όψει της ψηφοφορίας, για τη σωτηρία της πατρίδας δεν είναι παρά το προκάλυμμα για να καλυφθούν οι ευθύνες και η απραξία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή