Ζαρντίμ: «Στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση»

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 00:45
UPD:00:45

A- A A+

«Ακόμα υπάρχουν έξι βαθμοί για να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος αυτού του ομίλου. Θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε όλους και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», υπογράμμισε ο Ζαρντίμ και προέβη σε μια σύντομη αναδρομή των αγωνιστικών πεπραγμένων της ομάδας του: «Το πρώτο παιχνίδι με τη Σάλκε δεν ήταν καλό, με την Άρσεναλ παίξαμε καλύτερα όμως και πάλι χάσαμε, αλλά στη συνέχεια η ομάδα άρχισε να αποδίδει καλύτερα και πήρε δύο συνεχόμενες νίκες. Οι παίκτες μου πλέον γνωρίζονται καλύτερα και ξέρουν ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους και τι πρέπει να κάνουν για να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Για τον αγώνα εναντίον της πρωταθλήτριας Γαλλίας σχολίασε ότι «ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά η ομάδα μας έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση και δίκαια κερδίσαμε. Σέβομαι όλες τις γνώμες και προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου στον Ολυμπιακό όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε μια νέα ομάδα με καινούργιους παίκτες και όσο περνάει ο καιρός θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο ομόλογός του στον πάγκο της Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ, δήλωσε: «Δεν έχω να δώσω κάποια εξήγηση για την κατάρρευσή μας στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί σχεδόν σε όλους τους αγώνες μας και θα πρέπει να το λύσουμε. Κρίμα για την ήττα. Πλέον, θα χρειαστούμε ένα θαύμα για να καταφέρουμε να προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος».

Ο Γάλλος τεχνικός μίλησε με καλά λόγια για τον αποψινό αντίπαλό του, για τον οποίο εκτιμά ότι μπορεί να συνεχίσει στη διοργάνωση: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερη ομάδα στις δύο αναμετρήσεις, μας νίκησε δίκαια και πιστεύω πως έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ξέραμε από την αρχή ότι ήμασταν σε ένα δύσκολο όμιλο και θα έπρεπε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, αλλά δεν το καταφέραμε. Ήταν μεγάλη μου χαρά που βρέθηκα στην Ελλάδα και στην Αθήνα. Όταν μια ομάδα έχει τέτοιο κόσμο και γήπεδο, τότε αυτό είναι θετικό για το ποδόσφαιρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις