Μασάντο: «Είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα»

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 01:03
UPD:01:03

«Είναι μια πολύ καλή μέρα για όλους μας. Νικήσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι και τώρα πια μπορούμε να σκεφτόμαστε πιο έντονα το στόχο μας, που είναι η πρόκριση. Θα πάμε στη Σάλκε για να διεκδικήσουμε τη νίκη», δήλωσε ο Πάουλο Μασάντο.

A- A A+

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ μέσα σε λίγες ημέρες. Το σημερινό ήταν πολύ σημαντικό. Έψαχνα από την αρχή να σκοράρω με τον Ολυμπιακό και μου αρέσει που το έκανα μπροστά στον κόσμο μας», δήλωσε ο Πάουλο Μασάντο και πρόσθεσε: «Είναι μια πολύ καλή μέρα για όλους μας. Νικήσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι και τώρα πια μπορούμε να σκεφτόμαστε πιο έντονα το στόχο μας, που είναι η πρόκριση. Θα πάμε στη Σάλκε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός από αγώνα σε αγώνα βελτιώνεται. Βελτιωνόμαστε ως ομάδα αλλά κι εμείς ατομικά, δενόμαστε μεταξύ μας και αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε: «Μας "ξύπνησε" το γκολ που δεχθήκαμε. Ύστερα παίξαμε πολύ επιθετικά και ήμασταν πολύ καλοί από τα πλάγια, με τον Αμπντούν και τον Μασάντο. Και στη Γαλλία και εδώ, είδαμε ότι η Μονπελιέ έχει 4-5 καλούς παίκτες αλλά δεν είναι το μεγαθήριο. Με τη βοήθεια του κόσμου που μας βοήθησε πάρα πολύ και ήταν ο 12ος παίκτης μας καταφέραμε να κερδίσουμε και συνεχίζουμε».

Ο Δημήτρης Σιόβας είπε: «Πρέπει να στηριχθούν οι Έλληνες παίκτες. Καλό είναι να έρθουν και άλλοι Έλληνες, να παίξουν και μπροστά. Εναντίον της Σάλκε θα πάμε για τη νίκη, Ολυμπιακός είμαστε, θέλουμε σε κάθε ματς τη νίκη». Ο Τζαμέλ Αμπντούν επισήμανε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, παίξαμε καλά και πετύχαμε ωραία γκολ. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο και με την ΑΕΚ. Η Σάλκε είναι ακόμη μακριά. Θα κοιτάξουμε πρώτα τη σημαντική νίκη που πήραμε σήμερα και ύστερα θα συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ».

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μανωλάς στις καθυστερήσεις του αγώνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι, με την πρώτη εκτίμηση να προβλέπει θλάση. Αν ισχύει αυτό, τότε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θα απουσιάσει από τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της ΑΕΚ. Ο Μανωλάς θα υποβληθεί το πρωί σε πλήρη έλεγχο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις