Champions League: Τσεκάρουν εισιτήρια για τους «16» Γιουνάιτεντ και Μπάρτσα

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 14:22
UPD:14:26

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

A- A A+

Μετά τις χθεσινοβραδινές συναντήσεις Πόρτο και Μάλαγα «τσέκαραν» τα εισιτήρια για τη φάση των «16», ενώ απόψε τη συμμετοχή τους αναμένεται να επικυρώσουν επίσης και οι Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον 5ο όμιλο, η Σαχτάρ Ντόνετσκ απειλεί να αφήσει εκτός διοργάνωσης μία εκ των Τσέλσι (πρωταθλήτρια Ευρώπης) και Γιουβέντους (πρωταθλήτρια Ιταλίας). Οι εντυπωσιακοί Ουκρανοί του Μιρτσέα Λουτσέσκου θα δοκιμαστούν απόψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και αν δεν χάσουν, είναι το φαβορί για την κατάληψη ακόμη και την πρώτης θέσης. Την ίδια ώρα η «βέκια σινιόρα» θα έχει, θεωρητικά, πιο εύκολο έργο υποδεχόμενη τη Νόρτζελαντ.

Το ίδιο «μπερδεμένος» είναι και ο 6ος όμιλος, καθώς στην πρώτη θέση ισοβαθμούν τρεις ομάδες. Η Βαλένθια θα υποδεχθεί στο «Μεστάγια» τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στον απόηχο του θριάμβου της επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ οι Λευκορώσοι δεν φαίνονται ικανοί να απειλήσουν την ομάδα που πριν από δύο εβδομάδες τους υποχρέωσε σε βαριά εντός έδρας ήττα (0-3). Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Μπάγερν θα φιλοξενήσει στο Μόναχο την «άποντη» Λιλ.

Ένα γκρουπ παρακάτω (7ο), με νίκη στη Γλασκώβη επί της Σέλτικ η Μπαρτσελόνα προκρίνεται απόψε, ενώ την ίδια ώρα στη γειτονική Πορτογαλία η Μπενφίκα θα πασχίσει να παραμείνει στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, υποδεχόμενη τη Σπαρτάκ Μόσχας που επίσης παλεύει για την πρόκριση.

Στον 8ο όμιλο, τέλος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνά άμεσα αν νικήσει την Μπράγκα στην Πορτογαλία, την ώρα που η Κλουζ θα υποδέχεται στη Ρουμανία τη Γαλατάσαραϊ και με τρίποντο αποκτά μεγάλο προβάδισμα για τη δεύτερη θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις