Πέτκοβιτς: «Δεν σνομπάρουμε την Ευρώπη, θέλουμε πρόκριση»

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 21:13

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει βρει αυτοπεποίθηση, αλλά παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να κοιτάμε τους εαυτούς μας», τόνισε ο Βόσνιος προπονητής της Λάτσιο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Οπωσδήποτε, δεν σνομπάρουμε την Ευρώπη. Θέλουμε την πρόκριση και τη νίκη, για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια» τόνισε ο Βόσνιος προπονητής στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Όσον αφορά στη συμμετοχή του Ερνάνες, διευκρίνισε ότι «θα δούμε αύριο. Πάντα υπάρχει κίνδυνος να μην παίξει στο ντέρμπι, αλλά ελπίζω να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει βρει αυτοπεποίθηση, αλλά παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να κοιτάμε τους εαυτούς μας».

Τους ποδοσφαιριστές της Λάτσιο εκπροσώπησε ο Λιονέλ Σκαλόνι, που είπε: «Δεν ανησυχώ για την ομάδα μας, είναι καλή. Θέλουμε να εξιλεωθούμε για τη βαριά ήττα από την Κατάνια και, δίχως να ξεχνάμε ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τη Ρόμα, όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό εαυτό τους. Αύριο παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη, για να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης, αλλά και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας εν όψει του αγώνα της Κυριακής».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις