Φερέιρα: «Να χαρούμε το παιχνίδι»

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012 21:18
UPD:21:18

«Ελπίζω ότι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν θετική αντίδραση και θα επαναλάβουν την εμφάνιση της Αθήνας», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων».

A- A A+

«Το να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο, με μια ομάδα του επιπέδου της Λάτσιο, αποτελεί ένα κίνητρο. Ελπίζω ότι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν θετική αντίδραση και θα επαναλάβουν την εμφάνιση της Αθήνας. Θα έλεγα ότι ο σκοπός μας είναι να παίξουμε ανταγωνιστικά 90 λεπτά. Η Λάτσιο είναι μια ποιοτική ομάδα, με έμπειρους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές και άψογη φυσική κατάσταση», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε: «Ήρθαμε για να χαρούμε το παιχνίδι, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Το κίνητρο είναι μεγάλο για εμάς και ήρθαμε για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Όπως λέω στους ποδοσφαιριστές μου, ήρθαν να κάνουν ένα παιχνίδι που θα το χαρούν. Ήρθε η στιγμή για τους ποδοσφαιριστές μου να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους πρόσωπο με πρόσωπο».

Για τις πολλές απουσίες της ομάδας του (Σισοκό, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος), ο Φερέιρα είπε: «Δυστυχώς η κατάσταση είναι έτσι από την αρχή της περιόδου. Εκτός από την ένταξη των νέων ποδοσφαιριστών, πρέπει να ζούμε με τους τραυματισμούς. Από τα τέλη Ιουλίου που παίζαμε τρεις αγώνες την εβδομάδα, αυτό βοήθησε στην ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών και της ομάδας, όμως παράλληλα δημιουργεί μεγάλα ρίσκα».

Συνέντευξη Τύπου Ζ. Φερέιρα

Συνέντευξη Τύπου Ζ. Φερέιρα

Τους «πράσινους» ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος δήλωσε: «Το πιο σημαντικό είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι, να είμαστε σωστοί στην τακτική, γιατί η Λάτσιο θα ψάξει τη νίκη με τον κόσμο στο πλευρό της. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα όσο κυλά ο χρόνος και έχουμε δείξει ότι σκοράρουμε. Εφόσον δεν δεχτούμε γκολ, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε περισσότερο από τη Λάτσιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις