Εκτός ΠΑΣΟΚ Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Γκερέκου, Κασσής, Μπόλαρης, Παραστατίδης

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 00:25
UPD:00:32

Οι κ.κ. Μπόλαρης (αριστερά) και Σκανδαλίδης διαγράφηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

A- A A+

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, προχώρησε στη διαγραφή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος των βουλευτών Κ. Σκανδαλίδη, Α. Γκερέκου, Γ. Κουτσούκου, Μ. Κασσή, Μ. Μπόλαρη και Θ. Παραστατίδη.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης αιτιολόγησε την απουσία του από την ψηφοφορία με γραπτή του δήλωση στην οποία αναφέρει πως τα μέτρα και η διαδικασία διαπραγμάτευσης που προηγήθηκε, δυστυχώς αποτελούν πλήρη αντιστροφή των προεκλογικών λόγων του ΠΑΣΟΚ και κατάφωρη παραβίαση της προγραμματικής συμφωνίας.

Παράλληλα χαρακτηρίζει επιβεβλημένο από αύριο κιόλας τον επανακαθορισμό των σχέσεων του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και τις πολιτικές που ακολουθεί ενώ εξηγεί ότι αν παρέμενε στην αίθουσα προκειμένου να ψηφίσει «ναι» αυτό θα συνιστούσε αποδοχή της οριστικής μετατροπή της χώρας σε προτεκτοράτο.

Τέλος πρόσθεσε ότι δεν θα μπορούσε να παραμείνει στην ψηφοφορία για να ψηφίσει «όχι» διότι τυχόν πλειοψηφία του «όχι» θα οδηγούσε σε άρση της δεδηλωμένης και σε άμεσες εκλογές που σήμερα δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν στη χώρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή