WRC: Ταχύτερος ο Λεμπ στην Ισπανία

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 16:16
UPD:16:17

A- A A+

Ο Γάλλος πολυνίκης σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές. Κατάφερε σε 2:06.118 λεπτά να καλύψει την ειδική διαδρομή των 2,94 χιλιομέτρων και έτσι θα έχει την δυνατότητα να διαλέξει πρώτα από όλους τη θέση που θα ξεκινήσει τις αυριανές χωμάτινες ειδικές επί Ισπανικού εδάφους. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι η απόφαση θα είναι δύσκολη και πως βρίσκεται σε δίλημμα καθώς ο καιρός θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, ιδίως στις χωμάτινες ΕΔ του αγώνα.

Σε καμία περίπτωση ο Λεμπ δεν αφήνει τον εαυτό του να χαλαρώσει ακόμη κι αν είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει τον ένατο συνεχόμενο τίτλο στην καριέρα του.

Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σήμερα πέτυχε ο Ευγκένι Νόβικοφ, εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Ο νεαρός Ρώσος ήταν 0,146 δευτ. πίσω από τον Λεμπ, αφήνοντας τον Μίκο Χίρβονεν με το έτερο εργοστασιακό Citroen DS3 WRC στην τρίτη θέση.

Η Ford στον τελευταίο αγώνα της πριν εγκαταλείψει το παγκόσμιο πρωτάθλημα, είδε τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα να σημειώσει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο και τον Πέτερ Σόλμπεργκ να τον ακολουθεί.

Ο Τιερί Νουβίλ τερμάτισε έκτος και ο Ντάνι Σορντό με το Mini έβδομος. Τις τρεις επόμενες θέσεις που ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα κατέλαβαν οι Οτ Τανάκ, Μαντς Οστμπεργκ και Μάρτιν Πρόκοπ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις