Σούπερ Λίγκα: «Δάγκωσε» τη Βέροια ο ΟΦΗ

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 19:07
UPD:12/11/2012 13:39

Ο Ντένις Σόουζα (Κ) πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε.

A- A A+

Αναμφισβήτητα ο ΟΦΗ οφείλει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του στον Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος ήταν «όλα τα λεφτά» για τους γηπεδούχους, καθώς από δικές του πάσες μπήκαν και τα δύο γκολ και δικαιολογημένα αποθεώθηκε από τους οπαδούς της κρητικής ομάδας, αλλά και τους συμπαίκτες του.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος τιμήθηκε σήμερα καθώς συμπλήρωσε 400 συμμετοχές στην καριέρα του ως προπονητής, ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, απέναντι στη Βέροια που κατέβηκε για να μην χάσει και επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου. Η πίεση του ΟΦΗ καρποφόρησε στο 41ο λεπτό του αγώνα, καθώς μετά από σέντρα του Σίσιτς, ο Σόουζα με προβολή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Βέροια προσπάθησε να απαντήσει, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι αυτοί που πανηγύρισαν. Στο 59' μετά από εκπληκτική ενέργεια και πάσα του Σίσιτς ο Λαμπρόπουλος πέτυχε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων μετά και το δεύτερο τέρμα που δέχτηκαν ήταν...μηδενική, αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ. Για την ομάδα της Ημαθίας ήταν το πέμπτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη (3 ήττες, δύο ισοπαλίες).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις