Σούπερ Λίγκα: Δεσπόζει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 10:54
UPD:11:10

Η ουραγός ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

A- A A+

Τυπικά αύριο συμπληρώνεται το 1/3 της σεζόν και η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μία μόλις νίκη στο ενεργητικό της. Το ματς με τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό είναι ένας ακόμη «τελικός» για την Ένωση, που θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπατήματα των Λεβαδειακού και Πανθρακικού για να «ξεκολλήσει» από τον πάτο του πίνακα.

Με 9 νίκες και μία ισοπαλία ο Ολυμπιακός έχει πάρει ήδη μία σημαντική διαφορά από τους διώκτες του και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη μεγάλη επιτυχία επί της Μονπελιέ στο τσάμπιονς λιγκ κι έχουν εξαιρετική ψυχολογία, η οποία σε τέτοια παιχνίδια παίζει σημαντικότατο ρόλο.

Αμφίρροπο παιχνίδι προβλέπεται να διεξαχθεί στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (επικράτησε την προηγούμενη με 2-1 του Πανθρακικού), απέναντι στον Πανιώνιο που δεν έχει ισοπαλία μετά από 9 αγώνες (6 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:

Ατρόμητος-Πανιώνιος (15:00, Novasports 1), ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (17:15, Novasports 3), Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 1), ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις