Σούπερ Λίγκα: Προπόνηση στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 21:30
UPD:23:41

A- A A+

Την 9η νίκη του σε 10 αναμετρήσεις (έχει και μία ισοπαλία με τον Άρη) πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, χάρη στην οποία παρέμεινε αήττητος και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Για την ΑΕΚ τα πράγματα, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία των μεγάλων δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο, ιδιαίτερα, μάλιστα, μετά τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που παλεύουν για τον ίδιο σκοπό (νίκησαν Λεβαδειακός και Πανθρακικός).

Ο Κ. Μήτρογλου «χτύπησε» δύο φορές

Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ του Αλγερινού στο 23ο λεπτό κυριάρχησε στο γήπεδο και χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση έφτασε σχετικά άνετα σε ένα ακόμη «τρίποντο».

Το ματς πήρε…φωτιά στο 38΄ όταν μετά από σέντρα του Κοντοέ η μπάλα σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Χολέμπας, ωστόσο, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος υπέδειξε κόρνερ παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και των οπαδών της ΑΕΚ.

Κυρίαρχος ήταν στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός. Στο 54΄ ο Παπάζογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς για τους Πειραιώτες, όταν η κεφαλιά που έπιασε έφυγε λίγο άουτ, ωστόσο, ότι δεν κατάφερε ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, το πέτυχε τρία λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου με φοβερό σουτ (2-0). Από κει και ύστερα το ματς ήταν μονόλογος για τους «ερυθρόλευκους», που έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Φουστέρ στο 85΄, ενώ στο 88΄ και πάλι ο Μήτρογλου ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του (4-0).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις