Σούπερ Λίγκα: Αυλαία στο νησί των Φαιάκων

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 11:07
UPD:21:06

O Παναθηναϊκός διάγει έως τώρα κάκιστη αγωνιστική περίοδο, με τις «χλωμές», «αναιμικές» εμφανίσεις να αποτελούν το σήμα κατατεθέν της ομάδας του Φερέιρα.

A- A A+

Πρόκειται για μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους δύο αντίπαλους, οι οποίοι βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης, με τους γηπεδούχους να είναι δέκατοι και τους «πράσινους» έβδομοι, αλλά με διαφορά 16 βαθμών από την κορυφή και τεσσάρων από την πρώτη τετράδα.

Το σύνολο του Άκη Μάντζιου εμφανίζεται πολύ βελτιωμένο συγκριτικά με το ξεκίνημα, αποδίδει καλά και μάχεται σε όλα τα παιχνίδια του. Από την απέναντι πλευρά ο Παναθηναϊκός διάγει έως τώρα κάκιστη αγωνιστική περίοδο, με τις «χλωμές», «αναιμικές» εμφανίσεις να αποτελούν το σήμα κατατεθέν της ομάδας του Φερέιρα. Η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από το 0-3 του «Ολίμπικο» απέναντι στη Λάτσιο και για να κατακτήσει τη νίκη απόψε οι παίκτες της θα πρέπει να εμφανίσουν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Το ζήτημα είναι όμως αν έχουν την ανάλογη ψυχολογία για να το κάνουν, αφού είναι πλέον ολοφάνερο ότι η αυτοπεποίθηση βρίσκεται χαμηλά.

Η Κέρκυρα δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Σίμωση, ο οποίος χτύπησε στη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου. Από την άλλη πλευρά, ο Φερέιρα δεν υπολογίζει στους Μπουμσόνγκ, Σισοκό, Πίντο, Τοτσέ, Χουχούμη, Σο, Σεϊταρίδη (τιμωρημένος), Καπίνο και Μπαρμπαρούση, λόγω υποχρεώσεων των δύο τελευταίων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις