Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν προπονήσεις Κοντρέας και... Πίνο

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 13:30
UPD:13:30

O Χιλιανός διεθνής αμυντικός έλαβε σήμερα κανονικά μέρος στην προπόνηση.

A- A A+

Συγκεκριμένα, από την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας απουσίαζαν οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Μήτρογλου, Χολέμπας, Μασάντο (Πορτογαλία), Μέγιερι (Ουγγαρία), Κάρολ (Ιρλανδία), Τζεμπούρ (Αλγερία) και Φέισα (Σερβία), ενώ ο Μανωλάς ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής, αλλά λόγω του προβλήματος στη δεξιά κνήμη αποκλείστηκε και τη θέση του πήρε ο Σιόβας.

Από εκεί και ύστερα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ «χαιρέτησε» με ικανοποίηση την επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας στις προπονήσεις, με τον Χιλιανό διεθνή να λαμβάνει μέρος σήμερα κανονικά ακόμη και στο δίτερμα. Σε αυτό συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός Χουάν Πίνο, ο οποίος θα αξιολογηθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό των «ερυθρολεύκων» εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όσον αφορά τον μεγάλο απόντα της ομάδας, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει να ακολουθεί το προσωπικό πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχει συσταθεί. Αύριο η πειραϊκή ομάδα θα έχει ρεπό, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα με την Κέρκυρα θα ξεκινήσει, ουσιαστικώς, από την Τετάρτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις