Στην Εθνική Αγγλίας 20χρονος από τη Β΄ κατηγορία

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 15:02
UPD:15:02

Ο 20χρονος επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Βίλφριντ Σαχά κλήθηκε την Εθνική Αγγλίας. Είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστής από τη Β΄ Εθνική καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τον Τζέι Μποθρόιντ το 2010 (Πηγή: www.cpfc.co.uk).

A- A A+

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής στην πρέμιερ λιγκ, ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας των «τριών λιονταριών», Ρόι Χότζσον, θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά του χωρίς τους Γουέιν Ρούνι, Θίο Γουόλκοτ, Τζόντζο Σέλβι, Κάιλ Γουόκερ και Άαρον Λένον. Στη θέση του Ρούνεϊ ο Χότζσον σκόπευε να καλέσει τον Ζερμέν Ντεφόου, όμως και ο επιθετικός της Τότεναμ τραυματίστηκε, ενώ διαθέσιμος δεν είναι ούτε ο Άλεξ Οκξλέιντ-Τσάμπερλεν της Άρσεναλ.

Η κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» στην οποία περιήλθε ο Άγγλος τεχνικός άνοιξε τις πόρτες της εθνικής ομάδας στον 20χρονο επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Βίλφριντ Σαχά. Είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστής από τη Β΄ Εθνική καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά τον Τζέι Μποθρόιντ το 2010. Ο Ζαχά, που ήδη αποτελεί στόχο των μεγάλων ομάδων της Αγγλίας μετά από το εξαιρετικό ξεκίνημά του την εφετινή αγωνιστική περίοδο, είναι διεθνής με τις Ελπίδες και τους Νέους. Εκτός από αυτόν, ο Χότζσον κάλεσε επίσης τους Καρλ Τζένκινσον της Άρσεναλ και Τομ Χάντλστοουν της Τότεναμ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις