Πανθρακικός: Δύσκολος στόχος η παραμονή κατά τον Δερμιτζάκη

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 15:08
UPD:15:08

«Θέλουμε να έχουμε καλή συνέχεια για να πετύχουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο στόχο, που είναι η παραμονή της ομάδας», δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός.

A- A A+

«Δεν έχω κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό μου. Η ομάδα σε πολλά παιχνίδια έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα την αδικούσε. Εμείς με μερικές "πινελιές" θέλαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα», δήλωσε ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος θεωρεί ως σημαντικότερο τομέα «το ψυχολογικό κομμάτι, επειδή τα παιδιά δουλεύουν για να βγάλουμε κάτι καλό. Είναι μία σημαντική νίκη, επειδή είναι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται να δουλέψουμε πάνω σε αυτή. Θέλουμε να έχουμε καλή συνέχεια για να πετύχουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο στόχο, που είναι η παραμονή της ομάδας».

Για τον αγώνα με το αρκαδικό συγκρότημα ο κ. Δερμιτζάκης επισήμανε πως «κάναμε ένα παιχνίδι πρωτοβουλίας, πετύχαμε ένα γκολ και με αυτό τον τρόπο μας δόθηκε η δυνατότητα να διαχειριστούμε όσο καλύτερα γινόταν το ματς. Απέναντί μας είχαμε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μας πίεσαν και ήμασταν τυχεροί στη φάση του πέναλτι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις