Πρώτη προπόνηση για εθνική ομάδα

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 19:19
UPD:19:19

A- A A+

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Σάντος είχε ετοιμάσει ένα «χαλαρό» πρόγραμμα με τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις για τους ποδοσφαιριστές. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα αναχωρήσει με τσάρτερ το πρωί (10:00), με στάση στην Κέρκυρα για να παραλάβει τους διεθνείς του Παναθηναϊκού.

Στα ΜΜΕ μίλησαν οι τρεις «νέοι», με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να δηλώνει έτοιμος για να βοηθήσει. «Η κλήση ήρθε σε μια πολύ καλή στιγμή της καριέρας μου. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και τους αγώνες, είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική και όποτε μου ζητηθεί θα το κάνω», υπογράμμισε ο μέσος της Ρόμα.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σταφυλίδης είπε ότι «δεν υπάρχει παίκτης που δε θέλει να κληθεί στην εθνική, θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με κάλεσαν», ενώ ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Κώστας Περιστερίδης, πρόσθεσε: «Δεν περίμενα την κλήση. Υπάρχει θετικό κλίμα στην ομάδα. Το παιχνίδι με την Ιρλανδία είναι μεν φιλικό αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Ήρθα για να γνωρίσω την ομάδα και να αποκτήσω εμπειρίες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις