Σούπερ Λίγκα: «Κόλλησε» στο μηδέν και σήμερα ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 21:20
UPD:13/11/2012 00:02

A- A A+

Η αποψινή ήταν η έκτη ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους, ενώ η Κέρκυρα παρέμεινε για έκτο συνεχή αγώνα αήττητη. Πλέον, η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα απέχει 15 βαθμούς από την πρώτη και 10 από τη δεύτερη θέση.

Το επιθετικό πνεύμα με το οποίο προσέγγισε τον αγώνα ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα, «εξανεμίστηκε» γρήγορα. Η «αχίλλειος πτέρνα» του αθηναϊκού συλλόγου, η αδυναμία της μεσαίας γραμμής να οργανώσει παιχνίδι, οδήγησε σε πολλά λάθη και, όπως ήταν φυσικό, σε ελάχιστη απειλή για την αντίπαλη εστία.

Στο 7ο λεπτό το σουτ του Λεόν απέκρουσε σε κόρνερ ο Καρνέζης, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Μπάρκογλου πέρασε λίγο άουτ. Η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο προήλθε από ένα απευθείας φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος.

Ίδια... γεύση και στην επανάληψη, παρά τις διορθωτικές κινήσεις που επιχείρησε ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων» με την είσοδο των Μαυρία και Πετρόπουλου. Εν τω μεταξύ, με έξυπνη αμυντική τακτική η Κέρκυρα όχι μόνο κρατούσε άνετα τους αντίπαλους μακριά από την εστία της, αλλά ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Σε μια τέτοια φάση, μάλιστα, έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Μπάρκογλου στο 70΄, αλλά το σουτ του Μπάρκογλου απέκρουσε ο Καρνέζης. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να «κλέψει» το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός χάθηκε στο 87΄, όταν ο Αναστασόπουλος πραγματοποίησε την επέμβαση του αγώνα στο σουτ του Κουΐνσι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις