MotoGP: Συμφωνία Μπραντλ με το HRC

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 19:52
UPD:19:52

A- A A+

Ο Γερμανός αναβάτης θα αγωνίζεται μεν με την ομάδα της LRC Honda για τα δύο επόμενα χρόνια, αλλά υπέγραψε απευθείας συμβόλαιο με την Honda για το 2014.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχει πλήρη και άμεση εργοστασιακή υποστήριξη από την ιαπωνική ομάδα και πιθανόν εξοπλισμό που θα έχουν στη διάθεσή τους οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Honda.

Το συμβόλαιο του νεαρού Γερμανού με την LCR λήγει το 2013 και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα παραμείνει στην «δορυφορική» ομάδα της Honda και το 2014.

Ο 22χρονος αναβάτης εντυπωσίασε φέτος, με την πρώτη του χρονιά, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP. Αν και μόλις είχε ανέβει από την Moto2 όπου πέρυσι είχε κερδίσει τον τίτλο, σημείωσε εξαιρετικές εμφανίσεις. Το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης ενώ λίγο έλειψε στο Μουτζέλο να πανηγυρίσει την πρώτη του παρουσία στο βάθρο των νικητών αν δεν ήταν ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Του χρόνου πάντως θα έχει έναν παλιό γνώριμο από την Moto2 μιας και ο Μαρκ Μαρκέζ θα είναι ο δεύτερος αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Honda. Η μεταξύ τους μάχη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Χαρούμενος για την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε ο Μπραντλ και ευχαρίστησε την Honda για την υποστήριξή της προς το πρόσωπό του: «Η υποστήριξη του HRC είναι πολύ σημαντική για εμένα την πρώτη μου χρονιά στην κορυφαία κατηγορία και το να οδηγώ για την LCR ήταν μία πολύ θετική εμπειρία για εμένα. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω με την ομάδα του Λούσιο (σ.σ. Κετσινέλο) και το HRC για τα επόμενα δύο χρόνια».

Ο αντιπρόεδρος του HRC, Σουχέι Νακαμότο υπογράμμισε: «Ο Στέφαν στην πρώτη του χρονιά στην κορυφαία κατηγορία, έδειξε ικανότητες, κίνητρα και επαγγελματισμό που υπερέβησαν τις αρχικές μας προσδοκίες. Είμαστε ευχαριστημένοι που συμφωνήσαμε να δουλέψει στην LCR μέχρι το 2014».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις