Ταχτσίδης: «Δεν με πρόσεξαν...»

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 01:04
UPD:01:04
A- A A+

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος εκτός από τη (φυσιολογική) χαρά για την «παρθενική» συμμετοχή του, η οποία συνοδεύτηκε από νίκη, δεν έκρυψε το παράπονο από την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε στην Ελλάδα, λέγοντας ταυτόχρονα μια μεγάλη αλήθεια.

«Στην Ελλάδα τα έγραφαν τα πράγματα διαφορετικά. Ο Παναγιώτης παραμένει ίδιος, αλλά ως παίκτης είμαι διαφορετικός. Στην Ελλάδα δεν με πρόσεξε κανένας, σε αντίθεση με την Ιταλία. Το ίδιο έχει συμβεί και με άλλα παιδιά που έφυγαν έξω και εξελίχθηκαν, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος», δήλωσε ο «Ιταλός» της εθνικής, ο οποίος ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι. «Πολλά λέγονται για τον Ντε Ρόσι, ότι υπάρχει κακία και ζήλια, αλλά δεν υπάρχουν αυτά. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και με βοηθά πολύ», απάντησε.

Π. Ταχτσίδης: Στην Ελλάδα δεν με πρόσεξε κανένας

Π. Ταχτσίδης: Στην Ελλάδα δεν με πρόσεξε κανένας

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σταφυλίδης είπε: «Το χάρηκα το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο στη συνέχεια», ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πρόσθεσε ότι «υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα. Ο προπονητής δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Εμείς τον ακούμε και εκτελούμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις